Teamcoaching

 

Team coaching,  maatwerk

Vakkennis genoeg, integere medewerkers, vaardigheden van alle individuen aanwezig en toch heb je een team dat niet soepel samenwerkt.
Er lijkt iets in je team geslopen of er zit nog iets in hun rugzak waardoor ze reageren als door een wesp gestoken of de sfeer is om te snijden of . . . . . .

Wanneer medewerkers zich niet gehoord voelen, wanneer er een onveilige werksfeer is, wanneer er structureel niet meer geluisterd wordt, wanneer de hakken in het zand gaan . . . . .

Blijf dan niet langer menselijk kapitaal verspillen, tijd voor TEAMCOACHING!

Wij maken dingen bespreekbaar, stellen vragen, leggen uit met vertrouwen en brengen veranderingsprocessen op gang. Mensen en organisaties van binnenuit bewegen richting zelfvertrouwen en resultaat is onze kracht en plezier. Waar nodig en wenselijk maken wij gebruik van gedragstesten . Oefeningen en opdrachten worden vaak met veel enthousiasme ondergaan. Daardoor ontstaat er op een positief confronterende wijze begrip en waardering voor de kwaliteiten, gedragingen en communicatie van de teamleden.
Langlopende irritaties worden humorvol en relativerend onder de loep genomen. Er komt meer zicht op het gezamenlijk belang en sturen wij uw team weer in de goede richting.

Tarief op aanvraag.

Optioneel
Deze training is uit te breiden met een DISC gedragsanalyse zowel persoonlijk als voor het gehele team.

Deze analyse geeft een helder en herkenbaar beeld van het gedrag. 
Dit betreft hier geen test, want goed of fout bestaat niet het is een model wat bijdraagt aan uw effectiviteit. De D.I.S.C. factor is hierbij uw leidraad. U krijgt een helder inzicht in uw gedrag hetgeen u veel zal leren over de communicatie met u zelf en anderen.

Opleidingsfonds
De trainingen van Re-Move staan ook vermeld in de cursuscatalogi van onder andere onderstaande opleidingsfondsen:

OOM-Fonds (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf)
WIJ-TECHNIEK (Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf)

informatie & investering

Type training:             Maatwerk / Coaching
Duur training:             In Overleg
Locatie:                      geheel Nederland

Investering:                op aanvraag
Locatiekosten:          voor opdrachtgever