DISC Gedragsanalyse inclusief telefonisch consult.

DISC Gedragsanalyse inclusief telefonisch consult.

Voor wie
Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een D.I.S.C profiel wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn daarbij simpel, effectief en te gebruiken.
Dit betreft hier geen test, want goed of fout bestaat niet het is een model wat bijdraagt aan uw effectiviteit. De D.I.S.C. factor is hierbij uw leidraad. U krijgt een helder inzicht in uw gedrag hetgeen u veel zal leren over de communicatie met u zelf en anderen.

De aanpak
Na inschrijving ontvangt u van  ons een code waarmee u een digitale vragenlijst kunt beantwoorden. Hieruit komt een zeer uitgebreide gedragsanalyse van een organisatie die bekend staat om zijn kwaliteit van haar profielen en continue innovatie. Voorbeelden van deze profielen zijn te vinden op onze website bij gedragsprofielen. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Nadat uw profiel is aangemaakt maakt onze coach een telefonische afspraak met u om uw profiel uitgebreid door te nemen en uit te leggen. Deze telefonisch coaching zal circa 1 uur duren.  Onze coaches zijn al vele jaren officieel gecertificeerd hiervoor.

Drijfverenanalyse
Het gedragsprofiel kunt u uitbreiden met een drijfverenanalyse. De Drijfverenanalyse brengt de meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart. Het geeft inzicht in waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat hem/haar motiveert. Een drijfveer geeft weer wat we belangrijk vinden in het leven en vanuit welke situaties we geneigd zijn om in actie te komen.

informatie & investering

Type training:             Coaching
Duur training:             ca. 1½ UUR (totaal)
Locatie:                      geheel Nederland

Inclusief:
                                    Persoonlijke DISC Profiel                                

DISC gedragsanalyse:                          € 129,00
Disc gedrag en drijfveren analyse      € 179,00
Locatiekosten:                                       NVT