DISC Gedragsanalyse / gedragsprofiel individueel | 1 dag

DISC Gedragsanalyse / gedragsprofiel individueel inclusief coaching

Voor wie
Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een D.I.S.C profiel wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn daarbij simpel, effectief en te gebruiken.
Dit betreft hier geen test, want goed of fout bestaat niet het is een model wat bijdraagt aan uw effectiviteit. De D.I.S.C. factor is hierbij uw leidraad. U krijgt een helder inzicht in uw gedrag hetgeen u veel zal leren over de communicatie met u zelf en anderen.

De aanpak
Na inschrijving ontvangt u van  ons een code waarmee u een digitale vragenlijst kunt beantwoorden. Hieruit komt een zeer uitgebreide gedragsanalyse van een organisatie die bekend staat om zijn kwaliteit van haar profielen en continue innovatie. Voorbeelden van deze profielen zijn te vinden op onze website bij gedragsprofielen. Nadat uw profiel is aangemaakt maakt onze coach een telefonische afspraak met u om uw profiel uitgebreid door te nemen en uit te leggen in combinatie met een coaching/workshop waarin u leert om het D.I.S.C. profiel toe te passen in verschillenden situaties in uw werk en privé. U bent van harte welkom in onze trainingsaccommodatie te Sleen ( Emmen).

Uw coach komt ook graag en zonder bijkomende kosten bij u ter plaatse.  Onze coaches zijn al vele jaren officieel gecertificeerd in het uitleggen en toepassen van deze profielen.

N.B.
Het betreft hier een persoonlijk stijlprofiel
Overige varianten zoals bijvoorbeeld een waarde profiel, een interesse profiel of een commerciële stijlprofiel zijn met het persoonlijk stijl profiel te combineren tegen zeer redelijke tarieven.

informatie & investering

Type training:            Coaching
Duur training:             1 dag(en)
Locatie:                      geheel Nederland

Inclusief:
                                    Persoonlijk DISC Profiel                                          Syllabus
                                    Certificaat van deelname

Investering:                € 945,00*
Locatiekosten:          voor opdrachtgever

Dit betreft een individuele coaching, wil je toch met een collega deelnemen dan is dit mogelijk tot maximaal 2 personen extra.

* 2e en 3e persoon 50% korting