discmodelimpact

DISC | DRIJFVEREN | EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Gedragsanalyse/gedragsprofiel
Onze Q4 profiles © gedragsanalyses/gedragsprofielen zijn onder andere gebaseerd op de de DISC methode

Wat is DISC?
De DISC methode is een model om het gedrag van jezelf en anderen beter leren te begrijpen.
Met deze kennis zul je op een effectieve, begripvolle en meer aangename manier kunnen communiceren met jezelf en de omgeving waarin je verkeert. De samenwerking zal soepeler gaan verlopen, frustraties zullen afnemen en een meningsverschil hoeft niet meer te leiden tot escalaties.
In het kort. Je krijgt een beter inzicht in je gedrag en hoe je dit kunt aanpassen in een specifieke situatie. Dit zal uiteindelijk kunnen bijdragen aan een minder energieverlies aan randzaken en meer energie voor je kerntaken.

De DISC theorie is makkelijk te begrijpen, je kunt er al snel mee aan de slag. Bovendien ontvang je je eigen DISC profiel en een naslagwerk waar de theorie op een duidelijke maar eenvoudige manier wordt uitgelegd.. Ga je serieus met DISC om dan zal het een groot effect teweeg kunnen brengen. Een DISC profiel kan door ons worden ingezet zowel individueel als voor groepen, bij coaching en training. De kleuren zijn daarbij simpel, effectief en te gebruiken. Het is onze overtuiging dat mensen en hun gedrag uit meer bestaat dan D.I.S.C. en dat mensen meer zijn dan een hokje met eigenschappen.

Re-Move is onder andere  Q4 profiles © gecertificeerd voor het afnemen van gedragsprofielen op basis van DISC.

Daarnaast is Re-Move ook gecertificeerd voor het afnemen van drijfveren en emotionele intelligentie profielen.

PERSOONLIJKE STIJL (DISC) PROFIEL
Dit Profiel laat zien wat een mens bewust en onbewust beweegt en hoe iemand de dingen doet. Daarmee kom je snel tot de kern en heb je een objectieve basis voor een gesprek.

Met dit Profiel kun je vragen beantwoorden zoals
• Wat is je persoonlijke voorkeursstijl in communicatie?
• Hoe is je natuurlijke gedrag?
• Wat is je gewenste gedrag?
• Hoe reageer je als je onder druk staat?
• Hoe is je onbewuste reactie in stressvolle situaties?
• Hoe kan het dat ik snel een ‘klik’ heb met iemand?

Hiermee breng je sterkten, talenten en valkuilen van jezelf en anderen in kaart. Dit Profiel geeft zelfinzicht, maar laat ook zien hoe anderen dingen doen. Daardoor komen raakvlakken en knelpunten in beeld.

 

 

Q4 Profiles Certified Partner logo
discmodelimpact