Nederland leert door

Nederland leert door!

Het kabinet stelt 50 miljoen beschikbaar voor het programma ’Nederland leert door’ om mensen die hun baan verliezen om te scholen.

Re-Move helpt u om de juiste training/coaching te vinden.

Leidinggeven

Pak je de leiding, wil je de leiding, krijg je de leiding of verdien je de leiding? Leidinggeven, het vak in Nederland waar managers vaak achteraf voor opgeleid worden.
Opdracht verstrekken, medewerkers motiveren, empathie tonen, doelen bereiken, juiste leiderschapsstijl toepassen en vooral duidelijk zijn en interesse tonen.


Onze trainingen en coaching

Timemanagement

Timemanagement is meer dan tips en trucks over tijdsindeling en prioriteiten stellen. Het gaat ook over communicatie, persoonlijke overtuigingen, toekomen aan kerntaken en het managen van de omgeving waarmee je samenwerkt. Goed plannen en heldere doelen stellen gaat samen met effectief communiceren.

Onze trainingen en coaching

Communicatie

Begrijpen en begrepen worden, elkaars taal verstaan en kunnen spreken is essentieel. Dit uiteraard op een verbale en non-verbale manier. Effectieve communicatie, elkaar feedback geven, taalgebruik, vraagtechnieken en luistervaardigheden zijn voor ons belangrijke ingrediënten.

 

Onze trainingen en coaching

Commercie / Klantvriendelijkheid

Meer omzet, meer winst, meer plezier, meer tevreden klanten en dus meer continuïteit en onderscheidend vermogen. Klantgerichte interesse tonen, afspraken nakomen helderheid geven over werkwijze en product.  Vooral positief nieuwsgierig zijn. Dit geldt van receptioniste tot salesmanager en van technicus tot CEO. 

Onze trainingen en coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Ont-wikkeling is Af-wikkeling, m.a.w. afleren en bijleren. Zie jezelf in relatie tot jezelf en de omgeving en krijg een frisse kijk op het effect van jouw gedrag. Effectiever worden leidt tot meer resultaat en voorkomt (onnodige)stress en spanning. Je hebt meer rendement als je jezelf kent.

Onze trainingen en coaching

DISC gedragsprofiel

De DISC methode is een model om het gedrag van jezelf en anderen beter te leren begrijpen. Het gedragsprofiel, ook wel gedragsanalyse genoemd, beschrijft het gedrag van uzelf. Kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten worden duidelijk en voorzien van praktische tips.


Onze trainingen en coaching

Het Coronavirus/Covid-19 zal van ons allemaal de nodige aanpassingen vergen en het is voor eenieder onzeker wat we kunnen doen en wanneer dit geoorloofd is.
Re-Move houdt zich strikt aan de voorwaarden die het RIVM en de overheid aan ons zullen stellen.
Wij geven ook individuele online trainingen die u vind op onze website www.mkb-trainingen-online.nl uiteraard gelden hiervoor geen beperkingen.

ONLINE TRAINING & COACHING VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF

Hetzelfde resultaat in een nieuwe vorm!